Garantia Calitatii

PRODUSELE NOASTRE 

E-NERGIE.EU ofera exclusiv componente ale producatorilor de prestigiu beneficiind de increderea marcilor inregistrate ale acestora cat si cel putin 1 an Garantie impotriva defectelor incepand cu data cumpararii. Am ales sa comercializam produse pe care le socotim de calitate superioara multor alternative de pe actuala piata europeana. Toate produsele infatisate pe site care poarta in coltul superior, in dreapta pretului, logo-ul unui fabricant, sunt produse originale ale fabricantului respectiv.

 

COMPATIBILITATE

Produsele afisate pe platforma E-NERGIE.EU si prezentate ca fiind potrivite unui anumit model de aparat sunt garantate 100% compatibile. In acest sens, punem la dispozitia clientilor un motor de cautare puternic si usor de folosit care in cateva secunde scoate la iveala componentele recomandate modelului de aparat pe care-l aveti la indemana. De aici nu mai este decat un pas pana trimiteti comanda si primiti coletul cu produse la usa dvs. In cazul in care aveti o problema cu produse comandate de la noi, va rugam sa ne contactati neintarziat pentru a va ajuta sa gasiti cea mai buna rezolvare.


RETURURI

Consumatorii pot inapoia orice produs nedorit fara discutii in termen de 14 zile de la primirea acestuia. Gasiti mai multe informatii despre retururi aici.