Baterie Laptop Acer Aspire One 532H (Negru) - 2P-BT.00603.107

Baterie Laptop Acer Aspire One 532H (Negru)
60.57 EUR (Cu TVA) 50.90 EUR (Fara TVA)
2-Power
Cantitate:
Fara Stoc - Contactati-ne
Alegeti tara de destinatie
Metoda de Plata:
Plata prin Card
Transport:
3-4 zile lucratoare

Main Battery Pack 11.1V 5200mAh

Numar Componenta: 2P-BT.00603.107 Intrebati-ne despre acest produs
Distribuie:
Acumulator Principal 11.1V 5200mAh

Compatibil: CBI3175A, 2P-UM09H75, 2P-UM09H73, 2P-UM09H70, 2P-UM09H56, 2P-UM09H41, 2P-UM09H36, 2P-UM09H31, 2P-UM09G41, 2P-UM09G31, 2P-UM09C31, 2P-LCB515, 2P-BT.00605.059, 2P-BT.00605.058

- Acumulatorii 2-POWER sunt fabricati folosind celule japoneze de calitatea intai sau celule coreene certificate UL1642, pentru o performanta inegalata si siguranta superioara multor baterii originale. Componentele interne ale acumulatorului sunt separate cu hartie ignifuga iar celulele prin separatori de cauciuc, oferind astfel siguranta sporita laptop-ului dvs. Mai mult, bateriile sunt inzestrate cu conectori metalici netezi, care nu se supraincalzesc si sunt mai putin predispusi la deteriorare.
- SmartWatch Protect: Protejeaza bateria si laptop-ul impotriva supraincarcarii, supratensiunii si supracurentului.
- Folositi laptop-ul dvs. mai mult timp : Celulele noastre cu densitate mare prelungesc timpul de functionare dupa fiecare incarcare.
- Toate bateriile pentru laptop 2-POWER sunt insotite de minim 1 An Garantie.
- Compatibilitate 100% Garantata, Certificare CE & RoHS.
- Marca europeana premium cu peste 20 de ani de incredere.




Instructiuni pentru folosirea bateriilor reincarcabile (laptop)


1. Bateria este livrata semi-descarcata si ca oricare baterie li-ion, necesita instalare si pornire. Pentru realizarea acestui lucru, montati bateria in laptop si repetati un ciclu intreg incarcare/descarcare de 3 sau 4 ori. Cand instalati pentru prima data bateria, este firesc ca indicatorul de incarcare al laptop-ului sa fie inexact. Acest lucru se explica prin faptul ca indicatorul de incarcare este inca sincronizat cu vechea baterie. Dupa ce ati incheiat ciclul incarcare/descarcare de 3-4 ori, indicatorul de incarcare al laptop-ului va incepe sa arate nivelul corect. Atentie la faptul ca laptop-ul dvs. se poate stinge pe neasteptate atunci cand bateria noua nu este calibrata : Este recomandat sa va salvati des fisierele. Nu este anormal ca o baterie noua sa nu se incarce la 100% de la bun inceput. Aceasta nu inseamna ca bateria ar fi defectuoasa ci pur si simplu stingeti calculatorul pentru a deconecta si reconecta bateria, iar apoi conectati calculatorul la priza principala. Bateria ar trebui sa-si continue incarcarea.

 

NB: Niciodata nu incercati descarcarea fortata a bateriei repornind in mod repetat calculatorul dvs dupa ce s-a stins datorita nivelului scazut de energie. Descarcarea fortata a bateriei poate periclita circuitul de siguranta, pornind astfel un intrerupator de siguranta care practic va desfiinta bateria.

 

2. Odata instalata bateria, evitati descarcarile complete si frecvente caci astfel se vor uza si mai mult componentele din cadrul acesteia. Mai multe semidescarcari cu reincarcari frecvente sunt mai benefice pentru bateriile li-ion decat o descarcare si reincarcare totala. Reincarcarea unei baterii li-ion partial incarcate nu produce pagube deoarece nu exista memorie. O durata de functionare scurta a bateriei este pricinuita mai mult de caldura in laptop decat de ciclurile incarcare/descarcare.

 

3. Indicatorul de incarcare al laptop-ului dvs ar trebui sa fie calibrat prin realizarea unui ciclu complet descarcare/incarcare o data la fiecare a 30-a incarcare. Daca nu tineti cont de acest sfat, indicatorul nivelului de incarcare va pierde treptat din precizie, ajungand chiar sa stinga calculatorul in mod prematur.

 

4. Pastrati bateria li-ion intr-un mediu racoros. Evitati depozitarea intr-un autoturism fierbinte. In caz de depozitare prelungita, bateria sa fie incarcata la un nivel de 40% si nu o depozitati pentru mai mult de 30 de zile fara activitate. Exista posibilitatea ca in cazul in care nu tineti cont de acest recomandari sa va confruntati cu o baterie ce nu mai poate fi reincarcata.

 

5. Luati in considerare demontarea bateriei atunci cand calculatorul este alimentat direct de la priza. Acest lucru ajuta la reducerea expunerii bateriei la caldura laptop-ului. In acest caz, folosirea unei baterii mai vechi cu scopul de a preveni intreruperea alimentarii calculatorului este recomanda.

 

6. Daca detineti o baterie li-ion de rezerva, folositi una dintre ele la maxim dar asigurati-va ca folositi bateria de rezerva macar o data pe luna. Pentru performanta mai buna, depozitati bateria la un nivel de incarcare de 40% si intr-un loc racoros. Nu uitati ca indicatorul nivelului de incarcare va fi reglat in continuare dupa bateria principala si nu dupa bateria de rezerva, deci calculatorul se poate stinge la un moment dat pe neasteptate daca bateria de rezerva nu este instalata ca si principala.

 

 

Pentru siguranta dvs.

 

- Bateriile li-ion se pot rupe, aprinde sau exploda atunci cand sunt expuse la temperaturi inalte (60 grade celsius) sau la lumina soarelui. Nu trebuie depozitate intr-un autovehicul pe timp de caldura mare. Scurtcircuitarea bateriei li-ion poate cauza supraincalzirea sau chiar aprinderea sau explozia acesteia.

 

- Nu inlaturati sau impungeti carcasa unei baterii li-ion. Bateriile li-ion contin dispozitive de securitate ce protejeaza celulele impotriva intruziunilor abuzive. Daca dispozitivele de securitate sunt deteriorate, acestea pot pricinui supraincalzirea, aprinderea sau explozia bateriei.

 

- Nu udati bateria cu apa sau alte lichide.

 

- Nu aruncati bateria in foc sau apa.

 

- Niciodata sa nu aruncati bateria cu gunoiul menajer. Respectati legislatia dvs nationala si locala in materie de dispunere/reciclare a bateriilor.



0 Recenzii pentru Baterie Laptop Acer Aspire One 532H (Negru)
    Adauga o Recenzie


    Trebuie sa fiti logat pentru a putea adauga comentarii: Login

Baterie Laptop Acer Aspire One 532H (Negru)

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Nume*
Email*